ONS BUREAU

Wie we zijn

Wardsteyn Trends en Strategie is een open strategiehuis voor onze klanten, persoonlijke groei en vakontwikkeling. Wij hechten grote waarde aan integriteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door dit laatste na te streven, willen we bijdragen aan de langjarige continuïteit van de organisaties waarvoor wij werken.

Twan Houben
Twan HoubenPartner

Twan Houben is oprichter van Wardsteyn Trends & Strategie. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan in meerdere eindverantwoordelijke senior management- en consultancyposities, alsook met marktonderzoek en strategieontwikkeling. Ons bureau werkt samen met enkele partners die complementaire diensten leveren. Zie hiervoor de pagina “Partners”.

Wat we doen

Met onze klanten willen wij in de toekomst kijken op een waardevrije en op feiten gebaseerde grondslag. Met dit als uitgangspunt  spreken we onze creativiteit en die van onze opdrachtgevers aan. Arbeidsvreugde is daarbij onze belangrijkste voorwaarde. Dit plezier uit zich in een grote betrokkenheid bij de klant, elkaar en bij het vak.

Huis voor Trends en Strategie

Wij zijn prestatie- en succesgedreven en voor klanten een partner in verandering en groei. Wij kijken positief, kritisch, maar vooral ook praktisch tegen de zaken aan.

Wardsteyn Trends & Strategie beschikt over kennis en ervaring in het grotere familiebedrijf. Daarnaast over uitgebreide ervaring binnen beursgenoteerde ondernemingen. Wij hanteren een mens- en resultaatgerichte werkwijze die zich in de jarenlange praktijk heeft bewezen. Ervaring werd opgedaan in projecten binnen een aantal uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder:

  • Media en grafische bedrijven
  • Zakelijke dienstverlening: adviesbureaus en direct marketing
  • Bouw en vastgoed: wegenbouw, installatiebedrijven en makelaardij
  • Handel en industrie: machine industrie, kunststofverwerking, meubelindustrie, chemie, afvalverwerking, groothandel
  • Food en Agri